Close

Contemporary

This recently completed residence was architecturally designed by Stewart. The client brief was to conceptualise their dream home. Spacious, contemporary and accomodating the needs of a busy family with generous communal areas for entertaining. The design centres around two pavilllions linked with a glass atrium, flooding the home with light. Full height openings and extensive glazing accentuate the length and breadth of the spaces. Stunning rhythmic light fittings and recessed channels house the track lighting. A minimal palette of finishes incorporating dramatic recycled timber beams inset into joinery, floors and ceilings contrasted with natural polished concrete and raw steel. It is industrial, strong and linear. This is the second residence by Stewart for these clients.


There’s no designer like Patricia, she has delivered us our dream home. Thank you.

Close  
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image