Close

Eos

What began as an enquiry to redecorate, eventuated into a full scale renovation to reflect the ever-changing ocean vista. The brief for Stewart was to create a luxe experience for a young international couple.

The apartment was stripped back almost to a bare shell. Dark red timber floors were removed and compromised spaces were reshaped to expand the views of the ocean through to the rear terrace. The interiors are now saturated with sparkling light. This is enhanced with the selection of white marbles, translucent tones, and limewashed floors.

Deceptively simple detailing, including discreet and feature lighting heightened the beach side ambience. Pure white cashmere rugs and Belgian linen were offset with playful and dramatic Missoni statements.

The result is a relaxed yet vibrant and sophisticated haven that is set within a stunning and iconic backdrop. This holiday retreat is now extensively used for entertaining when the clients are in residence.

Close  
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image