Close

Manor

This extensive renovation undertaken by Stewart was almost a complete rebuild. An second floor was added to accomodate the teenage children. Set on pristine acreage, the original external structure was left standing whilst ceilings were raised over half a metre and gridded with stunning timber beams. Incorporating antique architectural salvage into this build is a Stewart signature element. This is a bespoke residence with an interplay of contrasting luxurious elements with an aged and worn aesthetic. This complexity is reflected in the palette of tumbled stones, blemished timbers, polished parquetry floors and gilded antiques. These clients are currently working on their fourth residence with Stewart.

Close  
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image